دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ماکارونی با سس گرونا را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای 4 نفر :
ماکارونی ----------------------- 1بسته
برای تهیه ماکارونی با سس گرونا ، ماکارونی را آماده کنید و برای تهیه سس گرونا ، طبق دستور زیر عمل کنید :

مواد لازم سس گرونا:
سیر سبز خرد شده ----------------------------- 1 استکان
پیاز خرد ساطوری شده ------------------------- 1 عدد متوسط
خامه --------------------------------------------- 1 قاشق غذا خوری
سس مایونز ------------------------------------- 1 قاشق غذا خوری
ماست چکیده موسیر --------------------------- 1 قاشق غذا خوری
جعفری و گشنیز ساطوری شده ---------------- نصف استکان
قارچ خرد شده ----------------------------------- نصف استکان
برگهای تازه کرفس ساطوری شده -------------- نصف استکان
آبلیمو -------------------------------------------- به مقدار لازم
نمک ، فلفل -------------------------------------- به مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا سبزیجات ( شامل سیر سبز خرد شده ، پیاز ساطوری شده ، برگهای ساطوری شده کرفس و جعفری و گشنیز ساطوری شده ) را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید .
قارچ را به مربع های حداکثر نیم سانتی خرد کنید و با مقداری سرکه برای مدت 5 دقیقه با حرارت زیاد بپزید و بعد آبکش کنید و بگذارید قارچ ها کاملا خنک و خشک شوند .
خامه و سس مایونز و ماست را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند . و بعد سبزیجات را به مخلوط بیفزائید .
کل مواد را با چنگال یا همزن دستی چند دقیقه کاملا هم بزنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند .
بعد از یک ساعت قارچ ، آبلیمو و نمک و فلفل را بیفزائید ، سس را کاملا هم بزنید و موقع سرو روی ماکارونی بریزید.
نکته :
دقت کنید که خامه قبل از مخلوط کردن به دمای محیط نــــرسیده باشد تا اصطلاحا هنــگام مخلوط شدن نبُرد .
سبزیجات را کاملا خشک کنید و بعد ساطوری کنید تا آب نیندازند و دقت کنید که کاملا ریز خرد شوند .
توجه داشته باشید که قارچ را حتما با سرکه سفید بپزید تا رنگ آن تیره نشود و موقع خرد کردن کاملا خشک و خنک باشد .
هنگامی که قصد تهیه ماکارونی با سس گرونا را دارید ، بهتر است برای آماده کردن ماکارونی از سسی استفاده کنید که زیاد هم چرب و گوشتی نباشد . به دلیل اینکه سس گرونا به خودی خود مقدار زیادی چربی و کالری دارد و تقریبا یک غذای کامل به شمار میرود .
بهتر است برای داخل ماکارونی از سسی استفاده کنید که بیشتر شامل سبزیجات نیم پز ( کلم بروکلی ، انواع سویا طعم دار ، مرغ ، ... ) باشد .
سس گرونا یک طعم جدید است که شاید با ذائقه بعضی ها زیاد مانوس نباشد ولی طعم دلپذیر و جدید این سس کافیست تا با یکبار امتحان کردن ، مشتری همیشگی سس گرونا شوید !