دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه پاستا با فلفل قرمز و کلم بروکلی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم: برای ۴ نفر
از هر نوع پاستایی که دلخواهتان است استفاده کنید
فلفل قرمز شیرین: دو عدد
کلم بروکلی: دو عدد کوچک
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری.

طرز تهیه:
پاستا را در آب جوش می ریزیم و می گذاریم تا نیم پز شود اکنون کلم بروکلی هایی را که به قطعات کوچک خرد کرده ایم در آب پاستا می ریزیم و دو دقیقه پخت می دهیم و سپس به همراه پاستا آبکش می کنیم ( بیشتر از دو دقیقه هم پاستا له می شود و هم کلم ها) فلفل قرمز را پس از ریز کردن در روغن زیتون تفت می دهیم. آخرین مرحله از پخت پاستا با کلم بروکلی، قاطی کردن مواد است. اکنون حرارت را کم کنید و قابلمه را به مدت ۷ دقیقه ( نه بیشتر زیرا پاستا و دیگر مواد را قبلا پخته اید!) روی شعله اجاق بگذارید. این غذا را هم می توانید با سس قرمز سرو کنید و هم از سس سفید کمک بگیرید. گوجه فرنگی های ریز تزیینی و یا دانه های زیتون ترش هم گزینه دیگر شما است در غیر این صورت ترشی های تازه خانگی در کنار دیس غذا جای خواهند گرفت.