دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ماکارونی‌ در سس‌ پنیر و گوجه‌ فرنگی‌ را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم‌:
▪ ماکارونی‌: ۴۰۰ گرم‌
▪ گوجه‌ فرنگی‌ ۶ عدد
▪ روغن‌ زیتون‌: یک‌ قاشق‌ سوپخوری‌
▪ پیاز: یک‌ عدد
▪ سیر: یک‌ حبه‌
▪ پنیر: ۱۰۰ گرم‌
▪ جعفری‌: مقداری‌
▪ نمک‌ و فلفل‌: به‌ میزان‌ لازم‌

طرز تهیه‌:
برای‌ تهیه‌ سس‌ ماکارونی‌ ابتدا پیاز و سیر راخرد کرده‌ و در روغن‌ تفت‌ دهید. سپس‌گوجه‌فرنگی‌ را هم‌ که‌ از قبل‌ خرد کرده‌اید به‌همراه‌ فلفل‌ و کمی‌ نمک‌ به‌ آن‌ اضافه‌ کنید. پس‌ ازآن‌ پنیر خرد شده‌ را هم‌ به‌ موادتان‌ اضافه‌ کنیدحرارت‌ را کم‌ کنید و بگذارید تا به‌ آرامی‌ بپزد.پس‌ از این‌ مرحله‌، ماکارونی‌ را آبکش‌ کنید وبگذارید تا دم‌ بکشد. در هنگام‌ سرو کردن‌ماکارونی‌، سس‌ را روی‌ آن‌ بریزید. از جعفری‌خرد شده‌ هم‌ می‌توانید برای‌ تزئین‌ غذایتان‌استفاده‌ کنید.