دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه سالاد ماکارونی با لوبیا سبز را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
۳۷۵ گرم ماکارونی صدفی
۲ پیمانه لوبیا سبز خرد شده
۲۵۰ گرم تن ماهی
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمزرنگ، خرد شده به صورت خلالی
یک چهارم پیمانه روغن زیتون
یک چهارم پیمانه سرکه سفید

طرز تهیه:
ماکارونی را در ظرفی محتوی آب جوش و کمی نمک بجوشانید تا پخته و مغز آن نرم شود. توجه داشته باشید که ماکارونی بیش از اندازه نرم و خرد نشود، آن را مطابق معمول آبکش کرده و با آب سرد بشویید.
لوبیا سبز را با کمی آب بپزید تا حدی که پخته ولی هنوز ترد باشد. آن را در یک آبکش خالی کنید تا آب اضافی لوبیا گرفته شود.
ماکارونی، لوبیا، فلفل دلمه ای و تن ماهی را در ظرفی مخلوط کنید. سرکه و روغن زیتون در ظرف جداگانه ای مخلوط کرده کمی نمک و فلفل به آن بیفزائید. این سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید تا سالاد کاملاً به آن آغشته شود. سالاد آماده سرو است.