دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ماکارونی پاپیونی با تن ماهی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
۵۰۰ گرم ماکارونی پاپیونی
یک قوطی تن ماهی
یک سوم پیمانه آبلیمو
یک سوم پیمانه روغن زیتون
۱ قاشق سوپخوری خردل
۱ قاشق سوپخوری شوید خرد شده

طرز تهیه:
ماکارونی را در یک ظرف آبجوش با نمک بجوشانید تا کاملاً مغزپخت شود اما فرمش را از دست ندهد. آن را در یک آبکش خالی کنید.روغن اضافی تن ماهی را خالی کنید. آن را در ظرف گود بزرگی بریزید و با یک قاشق قطعات تن ماهی را از هم باز کنید. آبلیمو، روغن زیتون، خردل و شوید را همراه با ماکارونی به تن ماهی اضافه کنید و خوب مخلوط کرده سرو نمایید.