دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه شیر برنج با مایکروفر را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
برنج 100 گرم
شکر 4 قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه 1 لیتر
کره 25 گرم
گلاب 0.25 فنجان
آب 3 فنجان

طرز تهیه :
ابتدا برنج را بشویی و مدت 2 الی 3 ساعت با آب داغ خیس کنید . سپس آن را در یک ظرف پیرکس گود ( به حجم حداقل 2 لیتر ) بریزید و یک لیوان آب به آن اپافه کنید و 15-10 دقیقه با قدرت 100% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید . در این فاصله آن را یکبار هم بزنید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه با قدرت 100% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید.
پس از این زمان شکر و کره را به ظرف اضافه کرده و ان را مجددا به مدت 20-15 دقیقه با قدرت 100% ( بدون درب) داخل مایکروفر قرار دهید.
توجه :
در صورتیکه در این مرحله برنج کاملا پخته شده است ولی غذا جا افتاده بنظر نمی رسد ، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد برنج را با کمی شیر سرد حل کرده و همراه گلاب به غذا اضافه کنید و آن را خوب هم زده به مدت 4-3 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. ( در این فاصله یکبار غذا را هم بزنید ).