دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه نیمرو با مایکروفر را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
تخم مرغ 2 عدد
کره 12 گرم
روغن 12 گرم

طرز تهیه :
ابتدا کره را در یک ظرف پیرکس ریخته و به مدت 30 ثانیه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس تخم مرغ ها را داخل ظرف محتوی کره بشکنید و یک سوراخ کوچک روی زرده ها ایجاد نمایید و آن را بمدت 1 دقیقه الی 1 دقیقه و 30 ثانیه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید . بهتر است درب ظرف را بصورت نیمه بگذارید که از پاشیده شدن غذا به دیواره داخلی مایکروفر جلوگیری شود.
بدین ترتیب تیمرو آماده می باشد .
توجه : در صورتیکه برای مصرف کره یا روغن محدودیت دارید ، می توانید نیمرو را بدون روغن یا کره درست کنید .