شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ماهی کنجدی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
فیله ماهی (شیر، قباد...) - 300 گرم
کنجدخام - دو قاشق غذاخوری
سس خردل - دو قاشق غذاخوری
شیر - دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیله‌های پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجد‌ها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید.)
فر را از قبل 220‌درجه سانتی‌گراد داغ کنید. ماهی‌ها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. سیب‌زمینی آب‌پز یا سالاد سیب‌زمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل می‌تواند با این ماهی سرو شود.