شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ماهی لقمه ای با مغز کره ای را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
سرو برای 2 نفر
فیله ماهی 300 گرم
سیر له شده 4 حبه
کره 50 گرم
جعفری خرد شده 3 قاشق سوپ خوری
پودر سوخاری یک دوم پیمانه
آرد گندم یک دوم پیمانه
تخم مرغ زده 2 عدد
نمک وفلفل قرمز به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه:
فیله ماهی را بین 2 کیسه نایلون با استیک کوب بکوبید تا قطر آن یک سانت شود.
سپس سطح ماهی را با مخلوط 2 حبه سیر له شده و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
در ظرفی دیگر کره را که در دمای محیط نرم شده با 2 حبه دیگر سیر له شده و جعفری خرد کرده مخلوط کنید.
این مخلوط را در کیسه نایلونی به صورت یک استوانه باریک و بلند فرم دهید و10 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملاً ببندد.
در ظرفی تخم مرغ ها را همراه با فلفل قرمز و نمک خوب بزنید تا از حالت لختگی در آید
در یک ظرف دیگر آرد سفید و در ظرف دیگری پودر سوخاری را پهن کنید.
استوانه کره را از فریزر بیرون آورید و از طول به دو قسمت تقسیم کنید و هر کدام از استوانه ها را بین فیله های آماده شده قرار دهید و آن را به صورت رول بپیچید. سپس دو سر رول ها را به سمت داخل مایل کنید چرا که در هنگام سرخ شدن ماهی کره ذوب می شود و از این منافذ خارج می شود و بعد ابتدا در آرد گندم، سپس در مخلوط تخم مرغ زده با نمک و فلفل بغلتانید و سپس در آرد سوخاری بزنید. سعی کنید تمام قسمت های استیک به این مواد آغشته شود.
بعد فیله ها را در روغن داغ سرخ کنید و به دلخواه با سیب زمینی سرخ شده یا آب پز یا پاستای پخته سرو کنید.