شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

چگونه ماهی را برای طبخ آماده کنیم؟

پاسخ :
به طور کلی بهتر است ماهی را دو سه ساعت قبل از طبخ شست و تمیز کرد و مقداری نمک به آن زد تا گوشت آن خوشمزه تر شود.
برای پاره کردن شکم ماهی و گرفتن باله های آن بهتر است از قیچی استفاده نمود.
در صورتی که بخواهیم فلس های ماهی را بگیریم بدون آن که پوست آن گرفته شود باید ماهی را قبل از پاره کردن شکم شست و خشک نمود و با لبه کارد فلس های آن را تراشید.