شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ماهی و میگو در سس گوجه فرنگی تند را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
پیاز=1 عدد
سیر=3 حبه
روغن زیتون=3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی=600 گرم
پوره یا آب گوجه فرنگی=4/3 پیمانه
فلفل قرمز تند=1 عدد
نمک و فلفل قرمز=به میزان لازم
میگوی تازه=200 گرم
فیله ماهی=4 تا 6 تکه
آب لیمو ترش تازه=4/1 پیمانه
جعفری خرد شده=2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی پخته،حلقه لیموترش و زیتون سایه=برای کنار غذا

طرز تهیه:
1. پیاز و سیر را به صورت خلالی نازک برش داده و با روغن زیتون تفت دهید تا حدی که نرم و کمی طلایی شود.
2. گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید. سپس آب گوجه فرنگی و فلفل ریز شده،نمک و پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و وقتی به جوش آمد ماهی و میگوی شسته و آماده را بریزید.
3. در ظرف را ببندید و بگذارید تا به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و پخته شود. سپس آب لیموترش تازه و جعفری خرد شده را اضافه کنید و از این لحظه اجازه دهید تا 5 دقیقه دیگر با در باز غذا بپزد.
4. سیب زمینی را با پوست تمیز شسته و به صورت حلقه ای کلفت برش داده و آن را به مدت 8 دقیقه در آب و نمک جوشان بپزید. سپس آبکش کرده و آن را به مدت 2 دقیقه با کره تفت دهید.
5. در ظرفی مناسب ابتدا سس گوجه فرنگی را بریزید. سپس ماهی و میگو را روی آن بگذارید و کنار آن را با حلقه های لیموترش و سیب زمینی پخته و زیتون سیاه تزئین کرده و خوراک را با نان سرو کنید. البته می توانید این خوراک را به همراه برنج هم میل کنید.
نکته: این غذا یک خوراک مکزیکی و تند است. میزان فلفل بستگی به ذائقه دارد.