شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه سینی ساردین با سبزیجات را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
ساردین=1 کیلو
پیاز=2 عدد حلقه شده
سیر کوبیده شده=6 عدد
گوجه فرنگی رنده شده نرم=3 عدد
فلفل سبز=1 عدد رنده شده
روغن زیتون=4/3 لیوان
نمک=1 قاشق غذاخوری
زردچوبه=2/1 قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز=کمی
ادویه ماهی=4/1 قاشق مرباخوری
آبلیمو=1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
1.ساردین ها را می شوییم و مواد داخل شکم آن را بیرون آورده شسته و سپس در صافی می ریزیم.
2.ساردین ها را در ظرف پیرکسی می ریزیم.
3.پیاز،سیر،گوجه فرنگی،فلفل سبز،روغن زیتون،نمک،زردچوبه،ادویه ماهی،فلفل و آبلیمو را با هم مخلوط می کنیم. سپس آن را روی ساردین ها می ریزیم.
4.روی ساردین را با یک ورق آلومینیوم پوشانده و به مدت 40 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر می گذاریم تا درست شود.