شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خورشت میگو ساده را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
میگو= 1 کیلوگرم
سیب زمینی =1کیلوگرم
گوجه فرنگی=250گرم(رب گوجه 3قاشق غذاخوری)
نمک= به مقدار لازم
فلفل و زرد چوبه= به اندازه لازم
ادویه= به اندازه لازم
روغن= به اندازه لازم
پیاز= 150گرم
آب لیمو= 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
میگوها را پوست کنده روده پشتی آن را خارج می کنیم. پس از شستن صبر می کنیم تا آب آن گرفته شود .
پیاز را خرد و آن را تا حد طلایی رنگ سرخ می کنیم.ابتدا زردچوبه و سپس میگو ها را به آن اضافه و حدود 2 دقیقه آن را تفت می دهیم. بعد بقیه مواد را به آن می افزاییم و می گذاریم 10 دقیقه بجوشد سپس سیب زمینی سرخ شده را روی آن می ریزیم