شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه میگو و سس با مایکروفر را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
میگو تازه=500 گرم
شیر=1 فنجان
آرد سفید=1 قاشق غذاخوری
کره=150 گرم
خامه=100 گرم
آب=2 فنجان
جعفری خرد شده=قدری
نمک و فلفل=به مقدار لازم

طرز تهیه سس میگو:
کره را در یک کاسه پیرکس به مدت 1 دقیقه در مایکروفر با قدرت 100% بگذارید سپس آرد را داخل کره بمالید و بمدت 2 دقیقه دیگر با همان قدرت در مایکروفر قرار دهید تا کمی تفت داده شود. شیر را کم کم داخل آرد و کره بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط را هم بزنید و به مدت 4-3 دقیقه در مایکروفر با قدرت 50% بگذارید تا سس کمی غلیظ شود. سپس خامه را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه میگو:
میگوها را از داخل پوست درآورده،تمیز کرده،بشویید. دو لیوان آب در یک ظرف پیرکس بریزید و یک قاشق نمک و فلفل نیز به آن اضافه کنید. ظرف را در مایکروفر با قدرت 100% بگذارید تا به جوش آید. سپس میگوها را داخل آن بریزید 8-6 دقیقه دیگر در مایکروفر با همان قدرت قرار دهید تا بپزد، بعد میگوها را آبکش کرده و با سس آماده شده مخلوط نموده و کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید.