شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کباب ماهی قزل آلا را توضیح دهید.

پاسخ :
موادلازم برای ۴ نفر:
ماهی قزل آلا ۳عدد
فلفل دلمه ای سبز ۲عدد
گوجه فرنگی کوچک ۱۰عدد
دنبه گوسفند ۱۰۰گرم
نمک ,فلفل یک قاشق مرباخوری
آبلیمو ۴قاشق غذاخوری

طرزتهیه:
ماهی را به قطعات کوچک برش داده با آبلیمو،نمک وفلفل مخلوط کرده وبه مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید،بعد ماهیها را از مخلوط فوق خارج کرده ،به سیخ زده ،بصورت یک در میان تکه های ماهی ،دنبه ،فلفل سبز وگوجه فرنگی را اضافه کنید ,بهمین ترتیب تا سیخ پرشود ، سپس سیخ آماده شده را روی آتش زغال یا کباب پز کباب کنید.
توجه : بهتر است از سیخ های کوتاه چوبی استفاده کرده وبا همان سیخ ها سرسفره ببرید.