شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه فیش برگرماهی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای ۶-۴ نفر:
گوشت چرخ شده نیم کیلوگرم
کپور ماهیان پرورشی
پیاز ۱عدد
جوزهندی بمیزان لازم
ادویه ونمک بمیزان لازم

طرزتهیه:
پیاز را بصورت ریز رنده کرده آب آن را گرفته با گوشت ماهی ، نمک وادویه بخوبی مخلوط نموده ورز دهید. نصف جوزهندی را هم روی آن رنده کرده مواد را بمدت چند دقیقه دیگر ورز دهید. از مواد مخلوط شده به اندازه ۵۰ گرم وبه اندازه یک پرتقال کوچک برداشته وآن را به شکل گرد درآورده در روغن سرخ نمایید.میتوان مواد را با وردنه صاف کرده وبا کاسه یا لیوان روی آنها قالب زده و بدین طریق به فیش برگرها شکل دهید.
درصورت تمایل می توان به ازاء هرکیلوگرم گوشت چرخ شده ماهی ۵۰ گرم دنبه چرخ شده نیز به مواد افزود.