شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ماهی‌ شکم‌پر را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم‌:
▪ سبزیهای‌ معطر (جعفری‌، گشنیز، نعناع‌ و ترخون‌) خرده‌ شده‌: یک‌ پیمانه‌
▪ ماهی‌ سفید: یک‌ عدد
▪ آلو و قیسی‌ خرد شده‌: یک‌ دوم‌ پیمانه‌
▪ زرشک‌: یک‌ دوم‌ پیمانه‌
▪ گردوی‌ ساییده‌ شده‌: یک‌ پیمانه‌
▪ پیاز سرخ‌ شده‌: دو قاشق‌ غذا خوری‌
▪ نمک‌، فلفل‌ و آب‌ لیمو به‌ میزان‌ لازم‌

طرز تهیه‌:
ابتدا به‌ ماهی‌ نمک‌ و فلفل‌ و آبلیمو می‌زنیم‌. سپس‌ سبزی‌ را تفت‌ داده‌ و با بقیه‌ مواد مخلوط کنید، پس‌ ازآن‌ سبزی‌ آماده‌ شده‌ را داخل‌ شکم‌ ماهی‌ بریزید و شکم‌ ماهی‌ را با نخ‌ بدوزید. سپس‌ ماهی‌ را داخل‌ فر یاماهی‌تابه‌ قرار دهید تا کمی‌ سرخ‌ شود، اگر ماهی‌ را در فر سرخ‌ می‌کنید می‌توانید مقداری‌ آبلیمو، زغفران‌و روغن‌ روی‌ ماهی‌ بریزید. در ضمن‌ ماهی‌ را در طبقه‌ وسط فر که‌ از قبل‌ روی‌ ۳۰۰ درجه‌ سانتیگراد، گرم‌کرده‌اید قرار دهید. برای‌ تزیین‌ ماهی‌ می‌توانید از لیمو، جعفری‌ و سس‌ استفاده‌ کنید، همچنین‌ می‌توانیدسیب‌زمینی‌ سرخ‌ کنید و در کنار ظرف‌ ماهی‌ قرار دهید و در کنار خانواده‌ از این‌ غذا میل‌ فرمایید و لذت‌ببرید.