شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه پاته کدو و پنیر را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای شش نفر:
کدوی بزرگ ۳ عدد (که با پوست رنده شده باشد)
یک عدد پیاز رنده شده
۴ یا ۵ عدد سیر رنده شده همراه با نمک
مقداری روغن زیتون
۳ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری آرد
پنیر فتا (سفید) ۲۲۵ گرم رنده شده
۲۵۰ گرم فلفل قرمز
مقداری شوید
جعفری و نعناع
نمک به مقدار دلخواه و روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:
روی کدوهای رنده شده، قدری نمک بپاشید. برای ۵ دقیقه آنها را کنار بگذارید تا آب خود را پس دهند، سپس آب اضافی آنها را فشار دهید. روغن زیتون را در ماهیتابه ای نسبتاً گود حرارت دهید و بعد پیاز و سیر و کدوها را در آن سرخ کنید تا کمی رنگ بگیرند.
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها را با آرد به کمک همزن، بزنید. پنیر، سبزیجات و فلفل قرمز را اضافه کنید. نمک را هم اضافه کنید. همه اینها را به مخلوط کدوها بیفزایید و روغن را گرم کنید، به اندازه ای که فقط ته ماهیتابه را بگیرد. ۲ یا ۳ قاشق پس از مخلوط کدو را به روغن بیندازید و این پاته را از هر دو طرف سرخ طلایی کنید.
روغن اضافی را می توانید با قرار دادن پاته روی کاغذ، بگیرید و آن را سرد یا گرم، میل کنید.