شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه پاته جگر با سماق را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
جگر مرغ یا گوسفند 250 گرم
پیاز 100 گرم
سیر 4 حبه
روغن زیتون 50 گرم
سرکه قرمز یک لیوان
سماق 10 گرم
فلفل قرمز تند 2 عدد
نمک و فلفل سیاه سائیده باندازه دلخواه

طرز تهیه:
جگر را ریز ریز کنید. بشوئید و در صافی بگذارید تا آب آن خارج شود.
پیاز و سیر را پوست کنده و خورد کنید.
فلفل را از طول دو نیمه کرده و تخم آنرا با نوک کارد خارج و ریز ریز کنید.
در قابلمه کوچکی روغن و پیاز و سیر و فلفل و سماق را تفت دهید.
جگر را اضافه کرده و همبزنید تا پخته شود.
سرکه را اضافه کنید و همبزنید تا کاملا در جگر سرخ شده حل شود.
نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن با همزن آنرا کاملا نرم و له کنید.
اگر لازم بود قدری سرکه سفید اضافه کنید تا کمی نرمتر شود.
در ظرفی ریخته و روی آن کمی سماق بپاشید.
با نان خشک مثلثی شکل سرو کنید.