شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه آبگوشت کشک را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪ گوشت گوسفند با استخوان: ۵۰۰ گرم
▪ نخود و لوبیا سفید خیس کرده: ۱ لیوان
▪ پیاز: ۱ عدد
▪ زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
▪ کشک جوشانده: ۱ تا ۲ لیوان
▪ بادمجان کوچک سرخ شده: ۶ تا ۸ عدد
▪ سیب زمینی: ۳ عدد

طرز تهیه:
گوشت را در مقداری آب می ریزیم و می گذاریم تا جوش بیاید. سپس کف آن را گرفته همراه با پیاز، نخود، لوبیا، فلفل و زردچوبه (در زودپز باشد بهتر است) می گذاریم تا بپزد.
بعد از پختن گوشت، بادمجان و سیب زمینی را اضافه کرده و با کمی نمک می گذاریم تا بپزد و در آخر کشک را افزوده سرو می کنیم. در صورت تمایل می توان گوشت، نخود و سیب زمینی را کوبید و بادمجان را در کنار آن گذشته و آب گوشت را همراه با کشک و نعنا داغ تزئین و سرو کرد.