شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ران گوسفند تنوری با سبزیجات معطر را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
نمک و فلفل به میزان لازم
ران گوسفند 5/1 کیلو گرم
سیر درسته 8 حبه
برگ بو درسته 2 عدد
برگ رزماری 2 عدد
برگ آویشن 2 عدد
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
آب 1 پیمانه

طرز تهیه:
چربی های اضافه دور ران را گرفته آن را بشوئید و با یک دستمال خشک کنید . با استفاده از یک چاقوی نوک تیز سوراخهایی روی ران ایجاد کنید . داخل سوراخها را حبه های سیرو برگهای سبزیجات قرار دهید ( اگر می خواهید از سبزیحات خشک استفاده کنید ان را روی گوشت بپاشید ) سپس بوسیله قلم مو ران را به روغن زیتون آغشته کنید .
فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت گرم کنید . ران گوسفند را در سینی فر گذاشته و به مدت سی و پنج دقیقه در فر بگذارید . بعد آب را روی ران ریخته به مدت بیست الی بیستو پنج دقیقه دیگر در فر بگذارید تا گوشت کاملاً بپزد و به روغن بیفتد . درآخر نمک و فلفل را اضافه کنید . سپس ران را از سینی به ظرف دیگری انتقال داده و برش دهید . برای تزئین از سبزیجات استفاده کنید .

نظرات کاربران