سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

6 دندان جلویم را به خاطر زرد بودن کامپوزیت کردم تاهم سفید شود هم زیباتر از لحاظ ظاهر اما متاسفانه طی 3 بار کامپوزیت هر دفعه رنگ زرد و کرمی پیداکردن و حالا دوباره میخوام برم کامپوزیت رو عوض کنم و سفید بذارن .ترسی که دارم این هست که آیا در هر تعویض کامپوزیت قسمتی دیگری از دندان من تراشیده میشود یا صرفا کامپوزیت های قبلی؟آیا از همان بار اول که اقدام به این کار کردم مینای دندانم تا به حال آسیب دیده؟ضرر های این روش چیه دندان هایم سالم بودن و صرفا برای سفید شدن این کار را کردم.ممنون خیلی نگرانم راهنماییم کنید.الان دوتا از دندان ها سفیدتر از بقیه شده و برای اقدام به آن 4 تا میترسم.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام :
کامپوزیت در چند سال اول نباید رنگ بگیرد مگر اینکه توسط دندانپزشک خوب پالیش نشده باشد و یا شما خوب مسواک نزده باشید . به هر حال چند بار انجام دادن کامپوزیت بخاطر زرد شدن مداوم دندانها اگر چه منطقی نیست ولی ضرری هم به دندان نمیزند.بعد از ترمیم های زیبایی از خمیر دندانهای سفید کننده استفاده کنید . در ضمن میتوانید لامینیت را انتخاب کنید که دیگر زرد نمیشود چون از جنس چینی است و نمای قشنگتری هم دارد .
منبع: پزشک آنلاین