سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

من یکی از دندونام شکسته و نصفه است و الان گوشت اضافه آورده اما من هیچ دردی ندارم میخواستم بدونم حتما باید بکشم یامیتونم ترمیم کنم من از بوی بد دهانم رنج میبرم علتش میتونه به خاطر همین دندونم باشه ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام :
در صورتی که ریشه دندانتان صدمه ندیده باشد میتوان آنرا ترمیم نمود . پوسیدگی و مشکلات لثه یکی از عوامل اصلی بوی دهان است پس دندانتان میتواند یکی از دلایل بوی دهانتان باشد.
منبع: پزشک آنلاین

نظرات کاربران