سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

من ظاهرا دندونهای سالمی دارم تابه حال یدونشونم پرنکردم وهیچ نقطه سیاهی ندارن ولی وقتی چیز شیرین میخورم نصفشون دردمیگیره چیکار کنم نکنه همه ازدرون خراب باشن درضمن من20سالمه دندون عقل ندارم ولی جاشونا دارم ودندونام خیلی به هم فشرده شدن ودوتا ازنیشام یکی بالا ویکی پایین به طرف داخل رفتن من قصد اتودنسی دارم میگن باید اون دوتا دندوناسالممو بکشم میشه منتظر بمونم بعد دندون عقلاما بکشم تاجاباز بشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد بهناز :
شما حتما باید یک عکس کامل از دندانهایتان بگیرید ( OPG ) و ویزیت شوید .احتمال دارد درد شما به دلیل کمبود فضا برای دندانها و فشار آنها باشد. اگر جا خیلی کم باشد نیاز به کشیدن دندان ممکن است باشد ، ولی دندانهای نیش کشیده نمی شود بلکه دندانهای پشت نیش کشیده می شود . در ضمن کشیدن دندان عقل برای دندانهای جلو مثل نیش جا درست نمی کند.
منبع: پزشک آنلاین