سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

دختری 22 ساله هستم.دهانم بیشتر وقتها اکثرن بوی بد میدهد.حتی وقتی مسواک میزنم 5 دقیقه بعد دهانم بو میگیرد.فکرمیکنم بخاطره تنفسم باشد چون هیچ بیماری خاصی یا مشکل گوارش ندارم.به چه دکتری مراجعه کنم برای رفع بوی بد دهانم ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام :
دلیل اصلی بوی بد دهان مشکل لثه است که میتواند به دلیل جرم یا پوسیدگی باشد. در سن شما در آمدن دندانهای عقل هم میتواند دلیل بوی بد دهان باشد.پس به دندانپزشک مراجعه کنید
منبع: پزشک آنلاین