سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

من حدود یک هفته هستش ارتودنسی انجام دادم فعلا فک بالا رو انجام داد گفت فک پایین یه ماه دیگه..روزی چند بار مسواک بزنم آیا سیم هایی که به دندانم زده کنده نمیشه...بهترین دهان شویه که ضد پوسیدگی هستش و به درد دندان های ارتودنسی میخوره چی هستش و باید روزی استفاده کنم یا هفته ای ؟؟؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر نازی باجغلی :
شماهروقت غذا می خورید ومسواک میزنیداز مسواک مخصوص برای ارتودنسی oral b می توانید استفاده کنید .از نخ دندان مخصوص ارتودنسی به نام oral b super floss و دهان شویه sensodayne حاوی فلوراید 1 دقیقه نگه دارید و تا نیم ساعت بعد چیزی نخورید .چیزهای خیلی سفت نخورید که سیم نیفتد.
منبع: پزشک آنلاین