سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

دختری 27 ساله هستم همیشه روزی دو یا حداکثر سه بار مسواک میزنم و اصلا سیر و پیاز در طول زندگیم نخوردم و نمیخورم همیشه هم از اسپری خوشبو کننده نعنایی برای دهانم استفاده میکنم و مدام هم آدامس میخورم ولی راستش دهانم اکثرا بو میده البته ناراحتی گوارشی دارم که تحت درمان هستم راستش من وقتی میخوام زبونم رو بشویم حالم خیلی بد میشه و نمیتونم اینکارو انجام بدم میشه بفرمائید بهترین راه حل خلاصی از بوی بد دهان چی هست؟ در ضمن اگر ممکنه یک خمیردندان سفیدکننده نیز معرفی نمائید درحال حاضر crest استفاده میکنم.

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر نازی باجغلی :
اگر ناراحتی گوارش دارید که بوی بد از آن است البته به یک دندان پزشک مراجعه کنید و لثه هایتان معاینه شود که ببینند نیاز به جرمگیری دارید یا خیر . آب زیاد بخورید که دهان خشک نشود و از دهان شویه استفاده کنید . خمیر دندان cerest خوب است .
منبع: پزشک آنلاین