سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

سیاه شدن دندان عصب کشی دلیلش چه هست چون رنگ دندان من تقریبا سیاه شده و خودم فکر میکنم دلیلش پر کردن با امالگرام باشه و سوالم اینه که آیا مواد سفید کننده برای سفید کردن دندانم جواب میده یا خیر یا نه فقط رنگ دندان روشن تر میشه و پس زمینه سیاه معلومه آیا سفید کردن با این روش و پر کردن با مواد سفید میشه دندانم رو همیشه سفید نگه دارم چون اصلا نمیخوام دندانم رو روکش کنم .

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر امیر مقدادی :
تیره شدن دندانها بعد از درمان ریشه علل متعددی میتواند داشته باشد که میتوان از طریق سفید کردن داخلی دندان یا تعویض ترمیم یا استفاده از لامینیت مشکل را برطرف نمود.
منبع: پزشک آنلاین