سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

می خواستم بدونم در صورت نگهداری مناسب و مسواک و نخ دندان بموقع و صحیح آیا باز هم دندان ها باید هر چند ماه جرمگیری شوند ؟ سئوال دیگری هم در مورد سفیدی دندان داشتم و اینکه این بازیگرهای خارجی که دندانشان مانند صدف می درخشد از چه چیزی استفاده می کنند ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر امیر مقدادی :
در صورتیکه در معاینات دوره ای که معمولا هر 6 ماه یکبار انجام میشود جرمی مشاهده نشود نیازی به جرمگیری نمیباشد. در مورد سوال دوم شما : در دندانپزشکی زیبایی روشهای متعددی وجود دارد که بتوان فرم و رنگ دندانها را جهت رسیدن به لبخندی زیباتر تغییر داد که این روشها بسته به وضعیت هر دندان متفاوت است .
منبع: پزشک آنلاین