سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

دختر 23 ساله ای هستم که فک کوچیکی دارم...همین باعث شده دندونام کج و کوله شدن..متاسفانه مامان بابامم به هنگام فکر درمان نبودن... الان میخوام ارتدونسی کنم اما چون سنم بالاست نمیخوام سیم داشتته باشم...خیلی بدم میاد.دکتر هم رفتم پیشنهاد ارتودنسی به مدت دو سال بهم کرد.دو سال سیم تو دهنم باشه؟خب تو این سن سیم کشی مسخره میشه دیگه نه؟ خواهشن بفرمایید راهی هست غیر سیم کشی؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر نازی باجغلی :
خانم عزیز اگر دکترها تشخیص ارتودنسی دادند می بایست ارتودنسی کرد . نا مرتبی ها اگر خیلی زیاد نباشد با لامینت حل می شود ولی باید معاینه شوید .
منبع: پزشک آنلاین