سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

قسمت کناریه دندونای من رنگ تیره ای داره،به پزشک مراجعه کردم،گفتن بایدبری دکتر زیبایی دهان و دندان.دندونام یکم حالت کنده کاری پیدا کرده،سفیدشدن دندونام چجوری ممکنه؟لطفا درباره هزینشم توضیح بدید.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام :
بنظر میاد بشه برای شما با مواد رنگ دندان کار کرد هم سفید میشه هم خوردگیها اصلاح میشه هزینه اش هم مناسب تره (حدودابین 180 تا 310هزار تومان) بسته به حجم کار برای هر دندان .
منبع: پزشک آنلاین