سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

من در سن 15-17 سالگی دندوانامو ارتودنسی کردم و شبها نگه دارنده استفاده میکنم (حدود5 سال) بعد از 5 سال اگه 1 شب هم استفاده نکنم فردا به زور روی دندونام قرار میگیره. آیا من باید نگه دارنده رو تا آخر عمرم استفاده کنم؟ دکتر معالجم جواب درستی نمیده بهم...از موقع در آوردن براکت ها هم دندونام زرد شدن.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر کورش رحیمی:
دندانهایتان را حتماً جرمگیری کنید استفاده از نگهدارنده تا پایان سن رشد شما الزامی است.
منبع: پزشک آنلاین