سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

برای برسی اینکه ببینم فکم جلوست یا دندونها باید به ارتودنسی مراجعه کنم یا جراح فک؟ آیا اگه از روی صورت ، لب بالام به سمت جلو باشه امکان داره به دلیل جلو بودن دندان باشه یا اینکه حتما فک جلوست؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
احتمالا جنابعالی دچار پروگناتیزم فک بالا(جلو زدگی فک بالا) هستید و مشکلتون اسکلتال(استخوانی) هست اگر چنانچه از نمای نیمرخ احساس میکنید که فک بالا نسبت به فک پایین جلوتر بنظر می آید احتمالا مشکل شما منشا اسکلتال دارد و در این حالت برای اصلاح وضعیت فک و دندونهاتون بهتره جراحی بهمراه ارتو انجام بدهید ولی اگه نیمرختون نرمال هست ولی مشاهده میکنید که دندونهای قدامی بالابسمت بیرون متمایل هستند احتمالا مشکل شما منشا دندانی داره و با ارتو قابل اصلاح هست البته بدون داشتن عکس از دندانها و فکتون نمیشه بطور قطع نتیجه گیری کرد. منبع: پزشک آنلاین