سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

بنده دندان های سمت چپ بالا 6 را پر کرده ام و 7 را عصب کشی و روکش حالا مشکلی که دارم اینه که بینشون فکر میکنم ماله لثه هست درد نداره ولی مثل اینکه غذا گیری کرده باشه ازیت میکنه و نخ هم که میکشم اگر زیاد بکشم خون می آید و مثل آن میمونه که گوشت لثه به روکش گیر می کند. مدتی ازیتم میکنه .مشکل چیه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
اگر چنانچه پرکردگی دندان 6 شما مجاور روکش دندان 7 قرار داره این احتمال وجود داره که حجم پر کردگی دندان 6 شما زیادتر از حد معمول باشه یا اینکه روکش شما در ناحیه تماس با دندان6 قدری حجیم تر از حد معمول ساخته شده باشد که همین مساله به مرور زمان باعث تحلیل لثه و استخوان در بین دندانها شده و گیر غذایی ایجاد مینماید البته بعضا گیر غذایی میتونه ناشی از پوسیدگی دندانی در دیواره های جانبی دندان باشد که برای رفع آن نیاز به مشاوره با دندانپزشک میباشد.
منبع: پزشک آنلاین