سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

۲۸ سالمه دندونای نیش بالای من کمی عقب جلواند ودندون کناریش هم سطحی ناصاف وکج دارد به طوری که انگار قسمتی از دندان شکسته ونوک تیز شده است و دندونای فک پایینم کلا عقب جلواند انگار جا برای رویش نداشتند از ۷ سالگی تا ۱۱ سالگی ارتودنسی متحرک کردم اما نتیجه بخش نبود میخواستم ببینم اگه الان ارتودنسی ثابت کنم نتیجه داره؟ اگه فقط فک پایینو ارتودنسی کنم ودندونای بالا رو به خاطر دندون کجم لامینت کنم نتیجه بخشه؟ آیا در زمان بارداری میتونم ارتودنسی رو ادامه بدم وتاثیری روی نتیجه کار نمیزاره؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر نازی باجغلی :
باید توسط یک دکتر ارتودنسی معاینه شوید. بهتر است در زمان بارداری این کار را نکنید . زیرا در زمان بارداری بعلت تغییر هورمونها و التهاب لثه و اینکه احتمال پوسیدگی بعلت حالت تهوع زیاد می شود این کار را بعد از دوران بارداری انجام دهید خیلی خیلی بهتر است .
منبع: پزشک آنلاین