سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

من شدیدا از دریل و صداش توی دندان پزشکی می ترسم... بخاطر همین اصلا نمیرم. الان چند شبه دندان درد شدید دارم می خواستم بدونم هنوز توی ایران روشی اومده که از قرز و دریل استفاده نشه و من بتونم برم دندونمو درست کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
نه متاسفانه هنوز در همه جای دنیا همینجور کار میشود . ولی استفاده از داروهای آرامبخش و تکنیکهای روانشناسی تا حد زیادی کمک میکند.
منبع: پزشک آنلاین