سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

من مدت 2 سال پیش دو تا دندون جلوییم درد میگرفت رفتم یه خمیر دندان سنسوداین گرفتم عالی شد . الان 2 ساله از همون میزنم عالی بود تا اینکه دوباره دو تا دندون جلوییم با مواجهه با چیزای سرد درد میگیره . مسواکم هم اکوافراش بین دندانی هست .

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر کورش رحیمی:
خمیر دندان سنسوداین را بهتر است برای یک دوره حداکثر1 تا 2 ماهه استفاده کرد .
منبع: پزشک آنلاین