سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

من25 ساله هستم غالبا بوی بد دهان دارم یعنی به خصوص بعد از اینکه نهار میخورم از فاصله ظهر تا عصر حتما باید یک چیز شیرین بخورم رفع بشه بهداشت دهان را رعایت میکنم ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
عمده دلیل بوی بد دهان بخاطر بدی بهداشت دهان میباشد و بیشتر بیماران بعد از ارتقائ بهداشت دهان بهبودی نسبی را بدست میارند بخشی از باکتریهایی که مولد بوی بد دهان هستند بر روی پرزهای زبان هستند لذا تمییز کردن روی زبان بعد از هر نوبت مسواک زدن میتونه کمک شایانی بکنه در ضمن مایعات و بخصوص اب زیاد بنوشید در ضمن ممکنه بوی بد دهان ناشی از مشکلات گوارشی یا تنفسی باشد بهتره ابتدا با یک دندانپزشک مشاوره نمایید شاید شما بهداشت دهان ضعیفی دارید و دندانهایتان نیاز به جرمگیری دارد.برای تمییز کردن روی زبان از مسواک aqua fresh که دارای زبان پاک کن میباشد استفاده کنید.
منبع: پزشک آنلاین