سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

مدتی قبل سه دندان خود را همزمان روکش کردم در هنگام تراش لثه ام خونریزی کرد آیا خونریزی طبیعی ست یا در اثر برخورد فرز با لثه ایجاد شد؟ بعد از روکش یک هفته بعد دندان بعد از روکش یعنی آخری در فک بالا فکر کنم دندان 7 باشه علایم نیاز به rct رو نشون دادبعد از روت کانال تراپی مدت یک هفته است درد تورم لثه و تب و لرز دارم دندانپزشک پانسمان را برداشت و دوباره کانالها را تمیز نمود و مترونیدازول و آموکسی سیلین تجویز نمود الان 3 روزه که آنتی بیوتیک ها رو خوردم اما همچنان تب و لرز دارم می خواستم ببینم چاره چیست و آیا این در اثر عدم مهارت دندانپزشک و وسایل آلوده بوده یا علت های دیگه داشته؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
خونریزی لثه بهنگام تراش دندان امری غیر معمول نیست و امکان رخ دادن آن وجود دارد البته گاهی خود لثه در اثر بیماریهای التهابی با کوچکترین تحریکی بهنگام تراش خونریزی میکند.وجود تب و لرز میتواند نشانه عفونت باشد ولی دقیقا متوجه نشدم که لثه شما در ناحیه روکشها دچار تورم است یا در ناحیه دندان عصب کشی شده؟برای تب بهتره استامینوفن میل بفرمایید.
منبع: پزشک آنلاین