سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

من دختری 29 ساله هستم که دچار تحلیل لثه شدیدی هستم که تحت نظر یک دکتر پریو می باشم این بیماری باعث بی نظمی دندانهای من شده که یک دکتر زیبایی به من لومینیرز را معرفی کردند میخاستم بدانم لومینیرز با لامینت چه فرقی دارند؟ آیا لومینیرز یا لامینت برای دندان های من قابل اجرا هستند؟ آیا این درمان (لومینیرز یا لامینت) تحلیل لثه را زیاد می کنند؟ با توجه به اینکه در لامینت دندان تراش داده می شود آیا این تراش عمر دندان را کاهش نمی دهد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
انتخاب نوع درمان به دندانهایتان بستگی دارد لامینیت یا لومینرز تقریبا یکی هستند و برجستگی و محل قرارگیری لثه در انتخاب مهم است پس آنرا به دندانپزشکتان بسپارید. هیچکدام تاثیری روی تحلیل لثه ها ندارند ولی توصیه میکنم ابتدا از سلامت لثه خود مطمئن شوید سپس به کار زیبایی بپردازید. عمر دندان هم تغییری نمیکند. نگران نباشید.
منبع: پزشک آنلاین