سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

23 سال سن دارم از دندانپزشکی اصلا خوشم نمیاد ، دندانهایم زیاد خراب شده البته مسواک هم اکثر شبها میزنم . دو تا از دندانهایم روکش شده . تازگی کنار یکی از دندانهایم لثه ام متورم شده و هر وقت مسواک بهش می خوره خون میاد و بیشتر متورم میشه . مثل یک جوش است . چه راهی برای بهتر شدن آن پیشنهاد میکنید ؟ از بوی بد دهان هم رنج میبرم .

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر کورش رحیمی:
بایستی مورد معاینه قرار گیرد شاید التهاب مربوط به درمان ریشه دندانتان باشد و یا روکش شما مشکلی دارد . ولیکن مد نظر داشته باشید که بایستی همواره لثه اطراف روکش را با انگشت ماساژ داد .
منبع: پزشک آنلاین