سه‌شنبه، 29 مرداد 1392

پرسش :

چند وقت پیش برای سفید کردن دندانها و همچنین جهت از بین بردن پلاکهای دندان از محلول 35 درصد پراکسیدهیدروژن استفاده کردم. لازم به ذکر است که این محلول را بعد از رقیق کردن در آب مقطر خالص به مولاریته 5 رسانده (پراکسید هیدروژن 5 درصد) حال بعد از استفاده از این محلول لثه ها شروع به سوزش کرده و دارای التهاب میباشند . اما بعد از گذشت مدت زمان نه چندان طولانی سوزش از بین رفته اما التهاب باقی می ماند . خواهشمند است در این خصوص راهنمایی فرمائید . خواهشمند است در مورد استفاده از محلول پراکسیدهیدروژن و توضیح لازم در این خصوص که آیا این محلول باعث از بین رفتن بافت لثه ها میشود ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر کورش رحیمی:
محلول پراکسید هیدروژن بافت لثه را می سوزاند و خیلی خطرناک است ، نباید به صورت دهانشویه مورد استفاده قرار گیرد در سفید کردن دندان این محلول به صورت ژل فقط روی دندانها به کار میرود. بسیار کار اشتباهی انجام دادید.
منبع: پزشک آنلاین