چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

من 23 سال سن دارم.فک پایین وفک بالایم روی هم قرار گرفته اند وبا نظر پزشک عامل آن جلو بودن فک پایینم است دندانهای نامرتبی نیز دارم که با انجام ارتودنسی متحرک که زیاد پیگیرش نبودم مرتب نشده همچنین فاصله ی بینی و لبم نیز کم است فکر میکنم این موضوع باعت نزدیکی اجزای صورتم به هم در یک صورت بیضی وتقریبا" لاغرشده است که با محو قسمت پایینی چانه ام با فتوشاب همه ی این موارد حالت عادی بخود میگیرند/میخواستم از شما سوال کنم آیا عمل جراحی فک در جهت رفع ناهنجاری فکم کارآمد است؟ یا اینکه احتیاج به عمل زیبایی فک وصورت باید انجام پذیرد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
با مشکلاتی که مطرح نمودید نیاز به جراحی قطعی است ولی نوع جراحی باید با معاینه مشخص شود .
منبع: پزشک آنلاین