چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

من اسفند 90شروع به درمان ارتودنسی کردم درمان را پیش جراح دندان پزشک انجام دادم. واقعا نگرانم کیفیت کارم قبل شروع درمان دندان نیش سمت راست فک بالای من بالاتر از سایر دندان ها بودطول3 ماه درمان و توسط کش این مشکل حل شد تعداد دندان های سمت چپ فک بالای من 6 تا است و سمت راست 7تا (دندان آخر سمت چپ را ندارم ) پس از قرارگرفتن دندان نیش من در جای خود دندان ها چون فضای کافی نداشتن به سمت چپ رفتن و خط وسط دندان ها 2میلی متری به سمت چپ رفته و دندان ها ی 2 فک جفت نمی شود خواهش میکنم راه حل پیشنهادی رو بفرمایید که من از نگرانی در بیام دکترم گفتند شاید با ایجاد فضای خالی اصلاح بشه و قول ندادند.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
اگر در طرح درمان جراحی فک هم وجود دارد با جراحی فک بالا این حالت قابل اصلاح است . در غیر اینصورت این شکل باید با ارتودنسی اصلاح شود .
منبع: پزشک آنلاین