چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

چند وقت پیش یکی از دندان های عقبی پایین رو روکش کردم که برای اصلاح بلندی روکش دندانپزشک دندان مقابل بالا را کوتاه کرد که انگار یه مقدار زیاد کوتاه کردن که موجب حساس شدن این دندان کوتاه شده شد. ازتون سوال کردم و گفتید با ترمیم مواد همرنگ مشکلش برطرف میشه . من دندان رو به حال خودش رها کردم و حالا یه مقدار پوسیدگی که داشت بیشتر شده و نیاز به پر کردن داره . میخواستم سوال کنم اگه با آمالگام پر بشه الان اون مشکل حساسیتش هم برطرف میشه ؟ یا حتما با مواد همرنگ باید پر بشه تا حساسیت ناشی از کوتاه شدن هم از بین بره؟حساسیت فقط شامل یه قسمتی از این دندان هست.

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر نازی باجغلی:
باید معاینه شوید بستگی به جای تراش دارد . ترمیم رنگ دندان خیلی انعطاف پذیری دارد .
منبع: پزشک آنلاین