چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

حدود 5ماه پیش دو تا از دندانهایم را یکی پر و دیگری را هم پر و عصب کشی کرده ام دراین مدت هیچگونه مشکلی نداشتم اما هنوز روکش آنها را انجام نداده ام از آنجا که در مسواک زدن وسواس زیادی به خرج میدهم در نتیجه یکی از این دندانها دچار ساییدگی و نازکی گردیده البته قسمتی از آن.به طوری که با خوردن شیرینی از هر نوع به شدت دچار درد میشوم که این درد را در سرم هم از شدت آن حس میکنم.لطفا مرا راهنمایی کنید؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر نازی باجغلی:
احتمالا عصب کشی مشکل دارد یا دندان دیگری . باید معاینه شوید.
منبع: پزشک آنلاین