چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

بخاطر شرایط شغلی برای 6 ماه آینده در آفریقا هستم حدود دو هفته پیش قبل از سفر در تهران به داندانپزشکم مراجعه کردم و یکی از دندانهایم را به علت پوسیدگی کشید. و فقط ژلوفن تجویز کرد در حال حاضر درد کمتری دارم اما محل زخم کمی متورم شده که به نظرم آبسه باشه . ضمنا دو روزه که صبح ها وقتی از خواب بیدار می شم روی زبانم سمت دندان کشیده شده زرد رنگ هست که با مسواک تمیز می شه فکر کنم عفونت کرده نمی دونم چرا آنتی بیوتیک تجویز نکرده .لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم. اینجا نامیبیا هست و داروهای آلمانی در داروخانه ها فراونه اگر دارویی لازمه تجویز نمایید.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
بعید نیست عفونت کرده باشد پس با توجه به راه دور بهتر است دارو درمانی را شروع کنید.آموکسی سیلین 500 هر 8 ساعت وسرم شستشو normal salinکه باید مرتب غرغره کنید بخصوص بعد از غذا.برای درد هم همان ژلوفن مناسب است امیدوارم سریع بهبودی پیدا کنید.
منبع: پزشک آنلاین