چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

دختری 23 ساله هستم که حدود 2 سال پیش دندون جلو از فک بالام رو ایمپلنت کردم.پزشکم متخصص جراحی و زیبایی بودم و از کارشون خیلی راضیم.ایشون ازم خواست که هر6 ماه 1بار برای چک کردن ایمپلنت به مطب ایشون برم ولی من فقط 1 بار رفتم که 1.5سال پیش بود ودیگه فرصت نشد برم.آخه مطب ایشون هم فوق العاده شلوغه.روزی چند بار مسواک میزنم و هر شب نخ دندون میکشم.آیا لازمه که مرتب به پزشکم مراجعه کنم یا رعایت بهداشت کافیه؟آقای دکتر عمر ایمپلنت چند ساله؟اگه مشکلی برای ایمپلنت پیش بیاد چه علایمی داره و من از کجا باید متوجه بشم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
چک آپ ایمپلنت معمولا برای ارزیابی وضعیت بهداشت دهان بیمار و احیانا انجام جرم گیری های دورهای و نیز ارزیابی لقی احتمالی ایمپلنت انجام میشه اگر چنانچه این جلسات recall به موقع انجام نشه و التهاب در اطراف ایمپلنت ایجاد بشه نهایتا لقی ایمپلنت رو بهمراه داره.بهتره با پزشکتون دیداری داشته باشید .
منبع: پزشک آنلاین