چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

دندونی که عصب کشی شده چند مدت بعد از عصب کشی شدن نیاز به روکش شدن دارد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
معمولا از آنجا که دندانی که نیاز به درمان ریشه پیدا میکنه دندانی است که بشدت آسیب دیده لذا چنانچه بعد از انجام درمان ریشه می بینید دیواره های دندانتون ضعیف و نازک هست و حجم پر کردگی وسیع میباشد بهتره هر چه سریعتر روکش انجام دهید منتها قبل از روکش از کیفیت و درستی درمان ریشتون اطمینان حاصل کنید.
منبع: پزشک آنلاین