چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

من پسری 24 ساله هستم که فاصله دندانهای جلویم باعث بزرگ شدن و در نهایت جلو بودن فک بالیم شده که این امر باعث شده تا هنگام لبخند زدن لثه هایم بیرون زده وشکل بدی به چهره ام بدهد و همینطور هنگامی که خمیازه میکشم بعضی اوقات فکم قفل میکند.و مشکل آخر به علت انجام ورزش حرفه ای دندانهای جلویم کمی شکستگی و ترک پیدا کرده.آیا برای تمام ای مشکلات راهی وجود داره با ارتودنسی یا عمل؟ اگر هم راهی نیست که خیالم را راحت کنید لطفا برای مشکلاتم دونه دونه توضیح بدید.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
از گفته های شما اینطور نتیجه میگیرم که شما ارتودنسی نیاز دارید (برای بستن فاصله ها)و بعد جراحی فک(برای بالا و عقب بردن فک)البته با کارهای زیبایی میتوان مقداری از این عیبها را برطرف کرد مثلا کمی دندانها را عقب برد و فاصله ها را پر کرد و حتی لثه ها را کمی بالا برد تا کمتر پیدا باشند ولی بستگی به شرایط دهان و لبهای شما دارد که بدون معاینه نمیتوان اظهار نظر کنم. در مورد قفل کردن فک اگر مشکل ناهنجاری دندان های عقب مثل کج بودن چند دندان ویا نداشتن چند دندان را نداشته باشید فقط باید رعایت کنید تا برای مدتی دهانتان به آن اندازه باز نشود که دچار گرفتگی شود با اینکار به تاندون مفصل فکی اجازه بازسازی میدهید در ضمن ضربه روی فک بسیار خطرناک و یکی از عوامل ایجاد و تشدید ناراحتی های مفصل فکی است .
منبع: پزشک آنلاین